Chrupkie pieczywo typu maca

Chrupkie pieczywo typu maca Starożytna technika opiekania wybranych gatunków najwyższej jakości mąk. Macę robimy tylko w ceglanych piecach opalanych świeżo ściętą brzozą. Doskonała do kanapek na co dzień jak również podczas diety z uwagi na właściwości przeczyszczające.

Starożytna technika opiekania wybranych gatunków najwyższej jakości mąk. Macę robimy tylko w ceglanych piecach opalanych świeżo ściętą brzozą. Doskonała do kanapek na co dzień jak również podczas diety z uwagi na właściwości przeczyszczające.

Pieczywo wypiekane jest cztery razy dziennie w specjalnych piecach zgodnych z tradycją rodzimego wypieku pieczywa.
Mąki użyte do pieczywa są starannie selekcjonowane, aby tylko te najwyższej jakości i ze zbóż uprawianych ekologicznie.

Pieczywo posiada certyfikat jakości BsQ - 21234


Marka Baking Anna
Kraj produkcji Polska
Kaloryczność (w 100g) 105 kcal
Waga 1000 g

Chrupkie pieczywo typu maca opinie

Najpierw zostaw opinię o tym produkcie!